10 פרויקטים של DeFi שיש להיזהר מהם בשנת 2021 | אסימונים DeFi מובילים

DeFi או תעשיית הפיננסים המבוזרת היו עדים להתקדמות אדירה בשנת 2020. זה השתיל את האמונה במשקיעים לגבי אסימוני DeFi. עם נכסי DeFi רבים המגיעים לזירה וחלקם מספקים תשואות נהדרות, הגיע הזמן שנעריך מעט את אסימוני DeFi המובילים ולנתח מי מהם יכול להועיל בשנת 2021 הנוכחית.. 

כאן במאמר זה, יש לנו רשימה קצרה של 10 האסימונים המובילים של DeFi ונדון בכל אחד מהם. עם זאת, לפני שנעמיק בזה, בואו נראה מה זה אסימון DeFi?

אז ניתן להגדיר אסימונים של DeFi כיישומים פיננסיים הפועלים בטכנולוגיית Blockchain ומבוזרים. אסימונים אלה משתמשים במושגים של מערכת הבנקאות המסורתית ולכן הם גם נזילים מאוד. ההייפ סביב אסימוני DeFi ותעשיית DeFi נובע מכוחו להסיר את הצד השלישי או את המתווכים בענף הפיננסי. רוב אסימוני DeFi בנויים על Ethereum Blockchain. 

למעלה 10 אסימוני Defi עם פוטנציאל מסיבי

1 אינץ : 1 אינץ

זהו אסימון שהוצג על ידי בורסת המטבעות 1 אינץ ‘בשיתוף בורסת Mooniswap. זהו אסימון שירות כמו גם אסימון ממשל. זה פותח עבור AMM 1 אינץ ‘וגם עבור צבירת Exchange מבוזרת.

סך הכל 90 מיליון אסימונים של 1 אינץ ‘הוצעו על ידי הבורסה לכל מי שהשתמש בבורסה לפחות פעם אחת בחייהם או סחר לפחות בנכס בשווי 20 דולר בארבע עסקאות לכל היותר. זהו אסימון מבוסס אתריום המספק תגמולים לספקי הנזילות. 

אסימון ללא החלפה: חַד

זהו אחד מסימני DeFi הפופולריים ביותר בחלל. הוא מספק כ- 7% תשואה מדי שנה על הפיקדונות שאתה שומר. אין עמלות עבור משיכה או הפקדה של UNI. לאסימון זה יש את האבטחה הטובה ביותר בשוק וגם הכספים לא נשמרים בארנקים החמים לחלוטין. זה מוסיף לרמת האבטחה ומגביר אותה. כל מי שיש לו Ethereum יכול לסחור ב- UNI וזה החלק הכי טוב באסימונים של UNI. 

קישור שרשרת: קישור

אם אתה עובר שווי שוק, אסימון ה- LINK הוא בעל שווי השוק הגבוה ביותר. האסימון הוא שירות אורקל בפלטפורמה המבוזרת המאפשר למשתמשים לגשת לנתונים, לתשלומים ולאירועים אחרים מבלי להתפשר על האבטחה.

זה שונה מהשאר מכיוון שהוא כולל אורקל המספק את הנתונים מבחוץ כדי להפעיל את ביצוע החוזים החכמים. זהו אחד הפרויקטים המבטיחים ביותר של DeFi בתקופות הנוכחיות בעל פוטנציאל עצום. נכון להיום, שיעור הריבית שהיא מעניקה למשקיעים הוא סביב 4.35%. 

מתחם : COMP

באמצעות אסימון COMP תוכלו להפקיד ולהרוויח ריביות על אותו כמו גם ללוות כנגד אותו. אתה יכול לספק נזילות למאגר האסימונים המורכבים ולהרוויח ריבית – ריבית שמתרכבת ברציפות.

זו אחת הסיבות החשובות ביותר לפופולריות שלה. אם כי שיעור הריבית מחושב לפי הביקוש וההיצע של האסימונים. ה- YTD הוא בערך 5% מסימן המתחם. לבעלי אסימון ה- COMP יש זכות הצבעה. הם יכולים להצביע בעד או נגד פרוטוקול COMP. 

Aave: AAVE

בדומה לאסימון הקודם, AAVE הוא גם פרוטוקול נזילות מקור פתוח. זה משמש להרווחת ריבית על הנזילות שהמשתמש מספק (פיקדון) וגם להלוואות כנגד ההפקדות (כבטוחה). אסימוני AAVE מכילים מודול בטיחות עבור אסימוני AAVE אשר מוערכים.

זה משמש כבטוחה. לתגמול הצמיחה של הפרוטוקול, ישנם תמריצים לבטיחות. לבעלי אסימון AAVE יש את כוח ההחלטה לגבי אסימון AAVE ומסגרת הממשל שלו. ישנם 16 מיליון אסימונים של AAVE בסך הכל, מתוכם 3 מיליון שמורים והנותרים נמצאים בשטח הפתוח למסחר והלוואות.. 

סינתטי: SNX

זה מייצג את האסימונים שהונפקו על ידי Synthetix, מרכזיית DeFi המספקת מתקני הימור למשתמשים. אסימוני SNX, כאשר הם ממוקמים על ידי מחזיקיהם, נטבעים בסינת’ים (נכסים סינתטיים). זה נעשה באמצעות הפלטפורמה שנקראת MIntr. פלטפורמה זו מאפשרת לך גם להימצא נגד את’ר. כאן האנשים שמניחים את ה- SNX שלהם להטבעת הסינת’ים מקבלים 0.30% מערך המסחר.

זה התמריץ שהם מקבלים להעמדת אסימוני SNX שלהם. הפופולריות של אסימון SNX עלתה לפתע לאחר שיישמו את מדיניות האינפלציה. אספקת SNX זינקה מ- 100000000 אסימונים (במרץ 219) וההערכה שלהם היא להגיע ל -260263816 אסימונים עד אוגוסט 2023. 

יצרנית DAO: MKR

MKR הוא האסימון של Maker DAO, ארגון מבוזר העובד באופן אוטונומי על פלטפורמת Ethereum. המוטו העיקרי שלה הוא להפחית את תנודתיות המחירים של DAI, המטבע היציב שלה מול ה- SDR – סל המטבע של קרן המטבע. בעלי MKR מרוויחים מתכנית Buy-Back.

הפלטפורמה מרוויחה ממתן שלטון למערכת DAI וגם מלקחת את הסיכון של חילוץ. השתכרות זו עוברת לבעלי MKR. ה- YTD של ה- MKR עמד על 208% בשנת 2020. 

גישה לשוק האוניברסלי: UMA

הוא משמש ליצירת נכסים סינתטיים. פלטפורמה זו מאפשרת למשתמשים ליצור חוזים חכמים המאכפים את עצמם ומגיעים עם ערבויות כלכליות. הרעיון שעומד מאחורי זה הוא להניע את החידושים המתרחשים בעולם הפיננסים שנוצר על ידי בלוקצ’יין.

זה דומה לחוזים שנערכו בשוק הכסף, כאשר שני צדדים מבצעים חוזה תוך שימוש בנגזרים כבסיס. עם זאת, אלה נגישים באופן אוניברסלי בניגוד לחוזי פייט והם מגובים בתמריצים כלכליים בלבד. 

לְהִתגַעגֵעַ. פיננסים: YFI

לְהִתגַעגֵעַ. מימון (YFI) הוא באמת אסימון ממשל שהמוטו שלו הוא לספק שער למערכת האקולוגית הפיננסית המבוזרת השלמה. זה מוסיף שירותים חדשים כדי לפשט את התהליך. מחזיקי אסימון YFI רשאים להצביע כדי לקבל כל החלטה בנוגע ל- Yearn.

הפיקדון של מחזיק YFI מושקע ישירות בנכסים בעלי התשואה הגבוהה ביותר באמצעות קמרונות משתוקקים במערכת האקולוגית של DeFi. אתה יכול גם להרוויח מטבעות יציבים בפלטפורמה זו. שיעור הריבית משתנה בין הפרוטוקולים ולכן אין ריבית קבועה על אסימוני YFI. 

Sushiswap: סושי

SUSHI הוא האסימון שמציעה הפלטפורמה המבוזרת Sushiswap. זהו אסימון שיכול לסחור בחופשיות והוא זמין בכל הבורסות הגדולות כמו Binance, OKEx, DigiFinex, ואחרות..

ניתן לסחור באמצעות מטבעות אחרים ונכסי הצפנה אחרים. האסימון יכול לשמש גם לצורך מתן נזילות. זה מבוסס גם על פלטפורמת Ethereum. התמריץ לספק הנזילות של SUSHI הוא 0.25% מסכום המסחר. 

סיכום

לסיכום הכל, אנו יכולים לומר, אסימוני DeFi הם עתיד ההשקעה כפי שנראה מהזינוק העצום בערכם בתקופה האחרונה. עם זאת, קבלת החלטה נבונה להשקעה באסימונים של DeFi היא הכרחית.

כל אסימונים של DeFi אינם זהים ולכן עליכם להיות מודעים לטוקנומיקה שלו לפני שאתם משקיעים בו. ודא שאתה יודע על העמלות, החיובים הנסתרים, שווי השוק והנכס הבסיסי כדי לקבל החלטה מושכלת.