כיצד להוסיף מאגר גיבויים ב- ccminer? תמיכה בבריכת כישלון בריכה ב- ccminer
האם התעוררתם פעם באמצע הלילה כדי לבדוק אם הכורה עובד או לא? רובנו היינו עוברים את השלב הזה. במיוחד בקושי ממשיך לגייס ללא הרף על מטבעות מסוימים שאיננו רוצים לפספס את כריית אותם חסימות מוקדמות. ישנם תרחישים רבים בהם הכורה שלך עשוי להפסיק לעבוד כגון: בעיות חשמל, בעיות Wifi / אינטרנט, קריסה עקב יותר מדי אוברקלוק, מנהלי התקנים לא יציבים ובעיות בחיבור בריכה. אמנם ניתן לתקן את כל אלה אך השגיאה בצד הבריכה אינה בידך.
אם היית כורה הרבה זמן אז בשלב מסוים אולי היית שומע בריכה שחווה השבתה. אפילו מאגר כרייה מבוסס היטב שפועל על שרת פרטי ויש לו תכונות כמו הגנה על DDOS, תמיכה בכשל בעת כשל אוטומטי, שרתי ריפוי עצמי ייכשלו לפעמים. זה כל כך ברור שהתרחשות כזו תתרחש בשלב כלשהו ולכן חיוני להגדיר לפחות בריכת כרייה אחת כגיבוי.
על ידי הגדרת תצורת מאגר גיבוי בכל פעם שהכורה שלך מאבד את החיבור או אם הבריכה הראשית אינה נגישה, היא תעבור אוטומטית לבריכת הגיבוי ותתחיל לכרות. בדרך זו אינך מפסיד את זמן הכרייה היקר שלך. הוספת תמיכת כישלון בריכה היא פשוטה מאוד. כאן בפוסט זה אנו נראה לך כיצד להגדיר את מאגר הגיבוי ב- ccminer.
הוספת מאגר כושל ב- ccminer
כשעשינו מדריך ccminer חשבנו שאנחנו מכסים הכל על הכורה. אבל אז למעשה החמצנו את התכונה האחת הזו שתומכת ב- ccminer. ישנן שתי דרכים להוסיף מאגר גיבויים ב- ccminer. 1. קביעת התצורה ישירות בקובץ האצווה שלך 2. יצירת קובץ תצורה בנפרד והכנסת כל הבריכות הרצויות כגיבוי..
הוספת מאגר גיבוי בקובץ אצווה ccminer
בקובץ האצווה שלך אתה בדרך כלל מקליד אלגוריתם תחילה, ואז כתובת הבריכה, כתובת הארנק ולבסוף סמל המטבע למקרה אם למאגר יש יותר ממטבע אחד תחת האלגוריתם הזהה. כדי להוסיף מאגר גיבויים עליך לעקוב אחר אותו המשך קובץ האצווה על ידי התחלת האלגוריתם, כתובת הבריכה וכתובת הארנק. זכור כי המאגר הראשי הוא הראשון ובריכת הגיבוי מגיעה לאחר מכן.
הנה דוגמה למראה קובץ האצווה:
ccminer-x64 -a x17 -o בריכת שכבה-שרת-ראשי -u ארנק-כתובת -p c = XVG -a x17 -o בריכת שכבה-שרת-גיבוי -u ארנק-כתובת -p x
הַפסָקָה
שמור את קובץ האצווה והפעל את הכורה. כעת, כברירת מחדל, היא מתחילה להתמכר בבריכה הראשית וברגע שהבריכה נכשלת ואומרת שהקשר לשכבה מופרע היא תעבור לבריכה משנית ותתחיל לכרות שם. ואז אם מאגר הגיבוי נכשל בשלב מסוים הוא עובר שוב לבריכה הראשית.
ניתן גם להוסיף – time-limit = 300 (דוגמה) בסוף מאגר הגיבוי. זוהי מגבלת זמן תוך 300 שניות והיא אומרת לכורה לכרות בבריכת הגיבוי רק למשך 300 שניות (5 דקות), ואז היא תבדוק אם יש חיבור בריכה ראשי. אם הבריכה הראשית מקוונת אז היא ממשיכה שם, אם לא היא תעבור לבריכה משנית, מכרה עוד 5 דקות ואז תבדוק אם יש חיבור לבריכה הראשית שוב. זה אופציונלי ותוכל לשנות את מגבלת הזמן לפי רצונך.
דוגמא:
ccminer-x64 -a tribus -o שכבה + tcp: //yiimp.eu: 8533 -u DECBV2xuYR7RZukbycSo1D31kL4Kpiq88K -px -a tribus -o שכבה + tcp: //umine.org: 3336 -u DECBV2xuYR7Rxkcc = 900
הַפסָקָה
הוספת מאגרי גיבוי מרובים, אלגוריתם ומטבעות
התצורה שלעיל עובדת עם הגרסה האחרונה של tpruvot ולכל קובץ אצווה היא תומכת באלגוריתם אחד בלבד. אבל מה אם אתה רוצה להוסיף מטבעות / אלגוריתמים שונים ובריכות מרובות הכל בהתקנה אחת. לשם כך אנו הולכים ליצור קובץ תצורה בפורמט JSON, להזין שם את כל הבריכות ופרטי המטבע ואז להתקשר אליו באמצעות קובץ אצווה. זה פשוט והתצורה דומה ל- XMR STAK ו- XMRig.
1. בתיקיית ccminer שלך צור מסמך טקסט חדש ושנה את שמו כ- multi-pool.conf או pool-failover.conf או כל דבר אחר (.conf ולא .txt). למשל בתמונה לעיל זה רב-מטבע-בריכה.קונף
2. לאחר מכן ניצור קובץ אצווה באותו שם. לדוגמה רב-מטבע-בריכה.אט.
3. לאחר שתסיים ערוך את קובץ ה- bat שלך והזן בו את הפקודה הבאה. ערוך את שם התצורה כך שיתאים לקובץ שיצרת. זהו זה! קובץ האצווה שלך מוכן כעת.
ccminer-x64.exe -c רב-מטבע-בריכה.קונף
הַפסָקָה
4. כעת אנו מזינים את כל פרטי המאגר והמטבע בקובץ התצורה. לחץ לחיצה ימנית על קובץ .conf, ערוך ואז הזן את הפקודה הבאה. קוד הדוגמה שלהלן מיועד רק לעיונכם, לכן ערכו אותו בהתאם. לאחר שסיים שמור אותו והפעל את קובץ האצווה.
{
"בריכות": [
{
"שֵׁם": "ערבן כורה",
"אלגו" : "x16r",
"url": "שכבה + tcp: //ravenminer.com: 3336",
"מִשׁתַמֵשׁ": "RU5Umsy0rb8AZAwRbP34bGloUrqPAk9gia",
"לַעֲבוֹר": "איקס",
"עָצמָה" : 21
},
{
"שֵׁם": "xvg-umine",
"אלגו" : "x17",
"url": "שכבה + tcp: //eu2.umine.org: 3737",
"מִשׁתַמֵשׁ": "DGdpgo3qLwfLFX8KSrocHCNiPgW7RyxJdQ",
"לַעֲבוֹר": "c = XVG"
},
{
"שֵׁם": "טריבוס-יימפ",
"אלגו" : "שבט",
"url": "שכבה + tcp: //yiimp.eu: 8533",
"מִשׁתַמֵשׁ": "DECBV2xuYR7RZukbycSo1D31kL4Kpiq88K",
"לַעֲבוֹר": "איקס"
}
]
}
איך זה עובד?
שמתם לב שהתצורה שלעיל מכילה 3 אלגוריתמים שונים, מטבעות ופרטי מאגר. כן, ccminer תומך במספר אלגוריתמים ולכן בנוסף לבריכה מרובה תוכלו להוסיף גם כל אלגוריתם או מטבע לקובץ התצורה שלכם..
כאשר אתה מריץ את קובץ האצווה; כברירת מחדל הוא מתחיל לכרות את התצורה הראשונה שבמקרה זה מדובר ב- Ravencoin (x16r). הוא מכרה את רייבן עד שהבריכה מאבדת את החיבור ומחזירה את חיבור השכבה נכשלה: שגיאת זמן קצוב. הוא מנסה פעם נוספת ואם הבריכה עדיין למטה אז היא מתחברת לבריכה הבאה ומתחילה לכרות מטבע Verge (XVG). אם גם זה נכשל, הוא עובר לבריכה השלישית ומתחיל לכרות אלגוריתם Tribus. זה נמשך במצב חוזר.
אל תשכח להגדיר את כתובת הארנק, העובד, הסיסמה, פרטי חיבור שרת שכבת הבריכה ושם המטבע כראוי. התקנה זו עובדת עם כל גרסאות ccminer (אלקסיס, tpruvot, klaust) ואפילו ccminer cryptonight. כמו כן, שים לב שמרכאות חסרות, פסיק או סוגר נוסף ישברו את התצורה וזה יביא לשגיאת פענוח של JSON..
בנוסף לכך ניתן גם להגדיר קושי, עוצמה, מספר מכשירים, שרשור, הגבלת כוח וכל אפשרויות שורת פקודה שניתן למצוא ב- ccminer. כמו כן תוכלו להשתמש באסטרטגיית כישלון זה בדרכים שונות לדוגמא תוכלו להוסיף 2 מטבעות שונים בתצורה אחת, להגדיר מגבלת זמן באופן שווה ולתת להם לכרות במצב חוזר. מקווה שזה עוזר!