آیا فناوری بلاکچین و ارزهای رمزنگاری شده فقط برای خودخودی هستند؟

فناوری بلاکچین و ارزهای رمزپایه در سالهای اخیر خبرهای اصلی را به خود اختصاص داده اند. مشارکت آنها در معاملات مالی سریعتر مبتنی بر فناوری و همچنین جمع آوری ثروت توسط کسانی که دارای ذهنیت ثروت هستند ، باعث شده است پول دیجیتال و فناوری اساسی آن مورد توجه قرار گیرد.

فناوری Blockchain: آیا این فقط برای افراد علاقه مند است?

ظاهراً فناوری بلاکچین صعود بیت کوین و سایر ارزهای رمزپایه را پیش برده است. این به عنوان دستیابی به موفقیت برای نوع جدیدی از دفتری برای معاملات مالی در نظر گرفته می شود که متعلق به همه شرکت کنندگان در دنیای ارزهای رمزنگاری شده است و به جای اینکه تحت کنترل یک مقام قدرتمند باشد..

بیت کوین ارز رمزپایه محبوب است و به عنوان آینده پول حساب می شود. در معاملات معاصر استفاده شده است. علاقه مندان به رمز ارزها ستایش کرده اند بیت کوین به دلیل استقلال و وابستگی به هیچ بانک مرکزی یا نهاد دولتی.

میلیونرهای بیت کوین نیز وجود دارند و شهادت های خود را در مورد چگونگی رسیدن به مسیر ثروت رمزنگاری دارند. با توجه به این ماهیت های فناوری بلاکچین و ارزهای رمزپایه ، به نظر می رسد که این مفاهیم آینده نگرانه مبادله مالی به طور گسترده علاقمندان شخصی را به خود جلب کند.

اینها افرادی هستند که ذاتاً انسان آنها را فقط در پی گرفتن ، بردن ، بردن و بازگرداندن چیزی به جامعه سوق می دهد. با این حال ، آیا فناوری بلاکچین فقط برای خودفروشی ساخته شده است؟ پاسخ منفی است. در طرف مقابل طیف ، فناوری دفتر کل و محصول جانبی آن می تواند در اهداف نوع دوستانه به کار گرفته شود.

پس از مدتی ، تمایل به استفاده از این فن خیرخواهانه افزایش یافته است.

موسسه خیریه فناوری Blockchain

سناریوهای فعلی خیرخواهانه بخشیدن خیرات بشردوستانه

سازمان های خیریه از زمان های بسیار قدیم وجود داشته اند. کمک به یتیمان و قربانیان فاجعه های بشری ، حمایت از تحقیقات علمی و دلایل زیست محیطی دلیل اصلی آنها بوده است.

برای این م institutionsسسات خیرخواهی امری عادی است که رویدادهای چندین میلیون دلاری خود را در زمینه جمع آوری کمک مالی آشکار می کنند. با این وجود ، علی رغم کمک های نوع دوستانه که توسط خیرین در سراسر جهان داده می شود ، ایمان و اعتماد عمومی به این موسسات خیریه از بین رفته است.

به عنوان مثال ، در ایالات متحده ، اعتبار بی عیب و نقص گروه های خیریه زیر سوال رفته است. طبق تحقیقات انجام شده در سال های اخیر ، از هر سه شهروند آمریکایی یک نفر اعتماد خود را به سازمان های غیر انتفاعی از دست داده است.

عموم مردم خیریه که تصور می شود دیگر اعتقاد ندارند که این سازمان های خیرخواهانه مستقیماً پول را برای کمک به دیگران یا برای اهدافی برای حمایت از منافع عمومی هدایت می کنند.

به همین ترتیب در ایالات متحده آمریکا ، در انگلستان ، از بیش از 1000 شرکت کننده در نظرسنجی که توسط گروه خیرخواهانه ، جمع آوری کمک مالی انگلیس پرس و جو شده است ، کشف شده است که ایمان به سازمان های خیرخواهانه کاهش یافته است.

در سال 2014 ، این ها با ارقام 6.7 از 10 مشخص شدند که دو سال بعد به طور جدی به 5.7 از 10 کاهش یافت. گفته می شود که مردم در مورد نحوه استفاده از پول اهداکنندگان به موسسات خیریه اعتماد ندارند.

علاوه بر این ، پوشش خبری توسط رسانه ها که به عنوان انتقادی از فعالیت های بشردوستانه و عدم آگاهی از محل واقعی درآمد حاصل می شود ، از جمله دلایل انحطاط مشهود است..

از آنجا که کمک های خیرخواهانه به صورت پول یا ارزهای ناخواسته بوده است ، آیا راهی وجود دارد که چگونه می توان با استفاده از فناوری بلاکچین چنین سناریوهایی را تغییر داد؟ ظاهراً ، سیستم های مبتنی بر بلاکچین می توانند به طور مثبتی در تغییر شهرت آلوده سازمان های بشردوستانه کمک کنند.

خیرخواهانه از طریق فناوری بلاکچین

تعریف عملیاتی و ماهیت Crypto-Philanthropy

Crypto-philanthropy مفهومی است که ناشی از تلفیق فناوری بلاکچین و نوع دوستی است. به نظر می رسد این پاسخ به پرسشی درباره چگونگی منطقی بودن این فناوری در کمک به نیازمندان و همچنین حمایت خودخواهانه از اهداف اجتماعی و زیست محیطی باشد..

Coinbase برایان آرمسترانگ ، مدیر ارشد اجرایی و بنیانگذار بنیانگذاران ، انسانهای خیرخواه را به عنوان افراد ثروتمندی که از طریق مالکیت خود بر ارزهای اینترنتی ثروت اندوخته اند ، حساب می کند. آنها که از خود شیفتگی و احساس پوچ موفقیت آمیز بودن اشباع شده اند ، برای رسیدن به یک موقعیت برنده با دیگران به خیرخواهی روی می آورند.

جرمی اپستین ، رئیس هرگز بازاریابی را متوقف نکنید و یکی از علاقه مندان به بلاکچین ، طرفداران رمزپردازی را به عنوان افرادی جاه طلب که دارای اشتیاق ، انرژی و سرمایه مالی به نهادهای بین المللی هستند ، می داند..

نیکوکار صندوق آناناس ناشناس ، که فقط به عنوان کاج شناخته شد ، توصیف کرد که چگونه یک انسان خیرخواه رمزپرداز است. وی اظهار داشت که اگرچه ممکن است به کاملترین پتانسیل مالی رسیده باشد ، اما با احساس بی ارزشی و پوچی روبرو شده است.

این احساس چنان طاقت فرسا بود که تنها راه فرار از آن تقسیم سودهای قابل توجه مالی وی حاصل از ارز رمزپایه برای دیگران بود. خیرخواهی رمزنگاری در حال حاضر از طریق رویدادها و مشارکت هایی مانند ارزهای مجازی برای اهداف خیرخواهانه ، اجتماعی تحقق می یابد پیشنهادات اولیه سکه را تحت تأثیر قرار دهید, و جمع آوری سرمایه بیت کوین.

همه این تلاشها بر شفافیت کمکهای مالی در تلاشهای خیرخواهانه تأکید دارد. آنها به اهداكنندگان اطمینان می دهند كه كمكهای مالی نوع دوستی آنها به افراد یا علل مناسب منجر می شود.

Crypto-Philanthropic

12 نمونه از نهادهای بین المللی رمزنگاری-بشردوستانه

با توجه به اینکه فناوری بلاکچین می تواند در کمک به فقیرنشینان به کار گرفته شود ، افراد و سازمان هایی در سراسر جهان شروع به انجام کارهای خیرخواهانه می کنند. جدا از کمک های مالی ، آنها پروژه های خیریه و سیستم عامل های خیرخواهانه نوآورانه ترتیب می دهند.

1. BitHope

این یک بستر سرمایه گذاری جمعی است که اهدا کنندگان خیریه را قادر می سازد تا به صورت بیت کوین کمک مالی کنند. فعالیت های جمع آوری کمک مالی BitHope از دلایل منتخب بشردوستانه پشتیبانی می کند.

2. سکه آب تمیز

این خیریه ارز دیجیتال برای جمع آوری بودجه برای اهداف غیر انتفاعی ، خیریه: آب ، که آب آشامیدنی را به خانواده های سراسر جهان می رساند ، طراحی شده است.

3. صندوق آناناس

یک سرمایه گذار ناشناس که فقط با نام رمز “کاج” شناخته شده است ، “بنیاد رمزنگاری” نامیده می شود و پشت این سازمان خیرخواهانه است.

اخلاق راهنمای آن این است: “زیرا وقتی پول کافی داشته باشید ، پول مهم نیست.” علاوه بر این ، صندوق آناناس بیش از 56 میلیون دلار به 56 موسسه خیریه منتخب کمک کرده است.

صندوق آناناس

4. Pinkcoin

به عنوان یک رمز خیرخواهی ، سرمایه گذاران را قادر می سازد تا به موسسات خیریه کمک کرده و برای سرمایه گذاری های خود سود کسب کنند. Pinkcoin در جریان اصلی لیست شده است صرافی مجازی لیست ها علاوه بر این ، در مقابل ارزهای دیجیتال که از طریق تجارت تجاری انجام می شود ، عملکرد خوبی داشته است.

5. دانمارک

این کشور اسکاندیناوی منجر به تلاش در انجام انتقال های بشردوستانه و خیریه پول با استفاده از ارزهای رمزپایه شده است. این شفافیت کمک های خیرخواهانه را افزایش می دهد.

6. خیریه وفاداری

به عنوان یک فعالیت خیرخواهانه 16 میلیارد دلاری خیرخواهانه ، گزارش Giving Report سال 2017 به این نتیجه رسیده است که کمک های مالی در بیت کوین در نیمه اولیه سال 2017 به بیش از 9 میلیون دلار رسیده است.

خیریه وفاداری

7. آلیس .سی

این یک پلت فرم بشردوستانه پشتیبانی فناوری بلاکچین است. این سازمان های بشردوستانه را قادر می سازد تا کمک های مالی را افزایش دهند. اهداکنندگان از آنجا که قادر به دیدن نتایج کمک های خیرخواهانه خود هستند ، سود می برند.

8. بنیاد Ixo

این سازمان مستقر در آفریقای جنوبی از فناوری بلاکچین برای بهینه سازی تأثیر توسعه پایدار استفاده می کند. اهداکنندگان می توانند از طریق آنچه موسسه “اثبات تأثیر” می نامد ، به اطلاعات مربوط به یارانه های دولتی و اوراق قرضه تأثیرگذار بر جامعه دسترسی پیدا کنند.

9. BitGive

این صندوق کمک های مالی انجام شده در بیت کوین را جمع آوری می کند. Save the Children علتی است که از کمک BitGive بهره مند شده است. دلایل غیر انتفاعی دیگری که آنها پشتیبانی کرده اند شامل Medic Mobile ، TECHO و پروژه آب است.

BitGive

10. Helperbit

دفتر مرکزی آن در رم ، ایتالیا قرار دارد و یک سیستم عامل آنلاین مدیریت فاجعه زیست محیطی است. کمک های بشردوستانه مبتنی بر فناوری بلاک چین Helperbit را تسهیل می کند.

11. AidChain

بر مبنای اتریوم سیستم فناوری بلاکچین ، این پلت فرم اهدا کنندگان خیرخواه در سراسر جهان را متصل می کند. این کار کشف و مشارکت در پروژه های بشردوستانه را تسهیل می کند. شفافیت کامل توسط AidChain تسهیل می شود ، و خیرین را قادر می سازد ردیابی کنند که کمک های مالی آنها کجا می رود.

12. گیفت کوین

این سیستم عامل از زمان استفاده واقعی این کمک های مالی ، در ردیابی کمک های مالی کمک می کند. اخیراً ، این سازمان با خیریه انگلیسی ، The Heritage Heritage همکاری کرد ، که مقاصد میراث تاریخی مانند دیوار هادریان و استون هنج را حفظ می کند.

کمک های اهدایی Giftcoin

ظاهراً فناوری بلاکچین و بازده های رمزنگاری شده آن فقط مختص گیرندگان نیست. استفاده از آنها در فعالیت های بشردوستانه از طریق ایجاد ارزهای مجازی ، سیستم عامل ها و سازماندهی رویدادها و همه اینها نشان می دهد که نوع دوستی به طور طبیعی جز component DNA انسان است.

اگرچه سیستم های خیریه لنگر انداختن بلاکچین و آگاهی از این فناوری هنوز نوپا است ، اما به احتمال زیاد در سال های آینده ارزها و سیستم عامل های دیجیتال توسط سازمان ها و بنیادهای بشردوستانه به کار گرفته می شوند..

از آنجا که انسان به طور طبیعی نوآور و کنجکاو است ، از فناوری بلاکچین و اجزای مرتبط با آن می توان به طور چشمگیری برای جایگزینی یا ایجاد اختلال در اشکال سنتی کمک به نیازمندان و حمایت از اهداف نوع دوستی استفاده کرد..

سرانجام ، وقتی ارزش خلوص و پاسخگویی در سراسر جهان طنین انداز می شود ، سناریوی تلخ کنونی در حوزه خیرخواهانه ممکن است شاهد یک تحول انقلابی باشد.

با استفاده از فناوری بلاکچین در دستیابی به یکپارچگی ، خیریه تعریف ایده آل خود را بازیابی می کند.

حسن نیت ارائه می دهد تصویر: SuperstarsLiteracy ، Bitcoinist ، DailyDot ، Wild Apricot ، Ice3x ، Getway و Forbes.